ONS VERHAAL

1958

We zijn geboren in 1958; zijn dankbaar dat we een hele mooie jeugd gehad hebben en onszelf hebben mogen ontwikkelen en leven in een opgaande lijn van de economie waarin we veel kansen hebben gekregen en eigen keuzes hebben kunnen maken. We zijn ervaren professionals in het Human Development domein maar niet gearriveerd. Dagelijks zijn we verwonderd door situaties die we mogen meemaken en in de kern willen we organisaties beter maken en personen helpen het beste uit zichzelf te halen. Hierin inspireren we elkaar en genieten ervan om dit te mogen doen.

Wilt u ook geïnspireerd worden neem dan contact met ons op.

”Ik kom uit een gezin van 12 kinderen en dankzij de sociale voorzieningen heb ik kunnen studeren en m’n stappen kunnen zetten in Human Development. In nagenoeg alle aspecten heb ik ervaring, in profit en non-profit als manager, adviseur en consultant. Organisatie-analyse, Werving & Selectie en Onboarding van cruciale functies ben ik bedreven in en inspireren mij. De cruciale eisen in de bedrijfsvoering in kaart brengen en deze koppelen aan personen die hierin het verschil kunnen maken vind ik machtig mooi. Voor mij is dit werk vergelijkbaar aan Citroen DS. Deze auto blijft mij verwonderen zo ook het mogen begeleiden van aanstellingen van cruciale functies.”

- Herman Gerdsen

”Als oudste in een gezin met vier kinderen heb ik mijn ontwikkelruimte over het algemeen zelf mogen bepalen. Als mentor van mijn licht verstandelijk gehandicapte broer heb ik geleerd verantwoordelijkheid te nemen. Na het VWO heb ik Bedrijfskunde, Wiskunde, Sociale Wetenschappen en Appreciative Inquiry gestudeerd. Voor verschillende organisaties heb ik zowel in loondienst maar ook als zelfstandige in verschillende rollen mogen werken. Het liefst adviseer ik mensen en organisaties zo te gaan werken dat ieder tot bloei kan komen in het werk.

Naast mijn betaalde werk ben ik man van, vader van en ‘opa Willem’ van vijf kleinkinderen. Verder houd ik van fotograferen en stukken (hard-)lopen.”

- Jan Willem Gunnink

75 jaar

gezamenlijke ervaring

100+

voltooide projecten

Meerdere

branche prijzen gewonnen

Wat onze klanten zeggen

We dachten te maken te Hebben met een recruitment-bureau maar bij de eerste contacten bleek snel dat dit niet het geval is. Zij willen echt weten waarin wij het verschil willen maken en hoe de inzet van de vakante functie hieraan bij kan dragen.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen.